Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in hayali futbolcu olmakmış!

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un fenomenleşen karakteri Vartolu'yu canlandıran Erkan Kolçak Köstendil, çok samimi açıklamalar yaptı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
14 Ocak 2019 - 14:02
Magazin

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da fenomen haline gelen Vartolu Sadettin karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün Anadolu Yakası’nda özel bir AVM’de sevenleriyle buluştu.

Vefaspor Yönetim Kurulu üyesi Banu Noyan’ın organizasyonuyla Vefaspor Kulübü’ne destek için gerçekleşen söyleşide sevenleriyle buluşan Köstendil, çok samimi açıklamalar yaptı. 

19-01/14/erkan.png

Ünlü oyuncunun 35’inci yaş günü için sürpriz bir pastanın da kesildiği o günde Köstendil, “Daha önce hiç bu kadar kalabalıkla doğum günü kutlamamıştım” dedi. 

Kendisine “Erkan Reis” diye seslenildiğini söyleyen ünlü isim, “Vartolu karakterinin en sevdiğim yönü aileye bağlı olması” dedi.

"Kaleci olmak istiyordum.."

Mesleki hedefi sorulan oyuncu, "Oyuncu değil, kaleci olmayı hayal ediyordum. İkisi de seyirciye oynanan işler” açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz yaz kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile dünya evine giren Erkan Kolçak Köstendil, “İki oyuncunun evliliği zor derler, öyle mi” sorusuna: “Onu zorluk çekenlere sormak lazım. Bence bir zorluğu yok. Evlilik güzel şey… Gençler evlenin, başıboş gezmeyin” cevabını verdi.

19-01/14/erkan-kolcak-kostendil-1547465542.png

Son dönemde Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gibi yapımcılar ile sinema sahipleri arasında yaşanan ‘mısır’ tartışmasına da değinen sanatçı, “Türkiye’de sinema sanatının en büyük sorunu mısır çözüldüyse ne mutlu” sözleriyle büyük alkış aldı. Sadece oyunculuğuyla değil, sesi ve yorumuyla da beğeni toplayan Köstendil, "Albüm yapacak mısınız?" sorusuna ise “Çok albüm teklifi geldi. Bazı oyuncu arkadaşlarım yapıyor ve onlara yakışıyor. Ancak albüm çıkarmak haddim değil şimdilik. Gerçek müzisyenlere haksızlık olur” diyerek bu konudaki tavrını ortaya koydu.

"Vefasporda hoca beni takıma almadı!"

Vefaspor’un kalecisi olan ünlü oyuncu, “Vefaspor’a gittiğimde hoca önce beni beğenmedi takıma almak istemedi. 2 antrenman sonra aldı ancak. Şimdi bir efsaneyi geri döndürmeye çalışıyoruz” dedi. Başarılı oyuncu “Muslera’nın yerinde olabilir miydin” sorusuna da“Babam fanatik Galatasaraylıydı. Onun hayaliydi Galatasaray’da oynamam. Bir dönem ona hazırlandım. Kalecilik koruyan kollayan insanın yapacağı iştir. Diğer futbolculardan farklı konumdadır. Biraz da nankörlük seviyesi yüksektir. Antrenmanları kaçırdığım zaman telafi için evde çalışıyorum. Bir odayı bunun için kullanıyorum” dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin