Alina Boz ve Alp Navruz Elimi Bırakma dizisi ile ödül aldı!

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma'nın başarılı oyuncuları Alp Navruz ve Alina Boz Yılın En İyi Çifti ödülüne layık görüldü!

Nurşah
14 Ocak 2019 - 14:39
Gündem

Elimi Bırakma dizisi geçtiğimiz yaz aylarında izleyici karşısına çıkmaya başlamış ve günümüze kadar geçen sürede kendisine sıkı bir takipçi kitlesi yaratmayı başarmıştı. Sevilen dizinin genç ve yetenekli iki başrolü Alp Navruz ve Alina Boz Yılın En İyi Çifti seçildi!

19-01/14/alp-navruz-alina-boz-odul.jpg

Elimi Bırakma dizisi çifte ödül kazandı!

TRT 1 ekranlarının sevilen aile dram dizisi Elimi Bırakma 1001 TV tarafından katılımcıların oyları ile düzenlenen ankette geçtiğimiz senenin En Sevilen Dizisi ödülünü kazandı. Dizinin sevilen iki yetenekli oyuncusu Alp Navruz ve Alina Boz da canlandırdıkları Cenk ve Azra karakterleri ile Yılın En İyi Çifti seçildi! Ankette 60.000'den fazla oy kullanıldı...

Üs Yapım imzası taşıyan ve pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olan dizi adına TEMA Vakfı bünyesine fidan bağışı yapıldı. Bu anlamlı ödülü kazanan Elimi Bırakma 2018 yılının en çok sevilen dizileri arasında yer alıyordu...

Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin