CW Network başkanı Superman'in kanaldaki geleceğinden bahsetti

CW Network başkanı Mark Pedowitz, Superman'in kanaldaki geleceği ve olası bir spin-off yapımı gibi konularda yorumlarda bulundu.

Berfu Özlen
09 Ocak 2017 - 10:27
İptal - Onay

Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl hali hazırda devam ederken, akıllara gelen ilk soru başka bir DC Comics dizisinin CW kanalında yer bulup bulamayacağı olmuştur. Tüm bu dizilerin kanala getirdiği başarı ortadayken, Superman dizisinin de izleneceği su götürmez bir gerçek. Tyler Hoechlin'in Supergirl'deki performansı çokça övüldü ve hayranları artık farklı şeyler de görmek istiyor.

Neden olmasın?

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Mark Pedowitz'e göre malesef Superman için henüz ne solo bir dizi ne de Supergirl'de bir rol yok. Ancak kapı her zaman açık!

"Tyler çok iyi bir iş çıkardı" diyen Pedowitz ekledi, "Şimdilik başka bir dizi planımız yok. Supergirl'e dönmesi gibi bir şey de konuşulmadı. Ancak halk isterse, neden olmasın". 

Şimdilik kesin bir karar olmamasına rağmen, olası biz Supergirl spin-off'u ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin