Daha yayınlanmadan dünyaya satıldı

5 Martta Star Tv de başlayacak olan “Serçe Sarayı” dizisi, daha yayınlanmadan uluslararası satışı yapıldı.

resim yok
27 Şubat 2015 - 14:41
İptal - Onay

Dünyanın en büyük ‘bağımsız’ yapım şirketi Endemol ve Bazı Filmler’in ortak yapımı olan “Serçe Sarayı”nın, daha yayına girmeden uluslararası satış anlaşması gerçekleşti. Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy’un paylaştığı Serçe Sarayı, konusu ve yıldızlarla dolu kadrosuyla uzun süredir Türkiye’de ve yurt dışı pazarında büyük merakla bekleniyor.

 

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen DISCOP’ta Endemol Shine Group ile Global Agency,  ‘Serçe Sarayı’ dizisinin uluslararası satış anlaşması için bir araya geldi. Düzenlenen imza törenine Serçe Sarayı’nın başrol oyuncusu Songül Öden de katıldı. Törende Global Agency CEO’su İzzet Pinto, Endemol Shine Group CEO’su Marina Williams, Endemol Shine Group Türkiye Ülke Direktörü Hakan Eren ve Endemol Shine Group Genel Müdürü Gökhan Tatarer de hazır bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin