Dakota Fanning The Alienist kadrosuna katıldı

2000'lerin başının çocuk aktristi Dakota Fanning, TNT dizisi The Alienist'e katıldı.

Berfu Özlen
16 Ocak 2017 - 17:41
Yeni Bölüm

I am Sam, War of the Worlds ve Man on Fire gibi filmlerin çocuk oyuncusu büyüdü!

TNT'nin yakında yayınlanacak gerilim dizisi The Alienist, cumartesi günü yapılan basın toplantısında kadrosuna Dakota Fanning'i kattığını açıkladı. 

Dizinin konusu

Caleb Carr'ın çok satan kitap serisinden uyarlanan dizi, The Alienist, 1896 senesi New York'unda işlenmiş bir dizi  cinayeti inceleyen üç dedektifin hikayesini anlatıyor. Fanning, dizide Sara Howard isimli, genç bir NYPD sekreterini canlandıracak. Karakter dizide, departmanın ilk kadın dedektifi olmak için elinden geleni yapacak.

The Alienist'in açıklanmış diğer oyuncu kadrosunda ise Daniel Brühl ve Luke Evans gibi isimler var.  Brühl yapımda Dr. Lazlo Kreizler isimli bir adli psikoloğu, Luke Evans ise John Moore isimli bir gazeteciyi canlandıracak.

Dakota Fanning kimdir?

War of the World ve Man on Fire gibi filmlerde çocuk aktrist olarak rol alan Fanning, çok fazla televizyon dizisi yapmadı. 2002 yapımı Syfy dizisi Taken'da rol almış olan Fanning, 2004'de ise  Friends dizinin bir bölümünde oynamıştı. 

Dizinin 2017'nin sonlarında yayınlacağı tahmin ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin