Dallas iptalden geri dönebilecek mi?

Dallas iptalden geri dönebilecek mi?

resim yok
20 Kasım 2014 - 17:37
İptal - Onay

1980'li yılların efsane dizisi Dallas, 2012 senesi içinde kablolu yayıncı kanal TNT tarafından diriltilmiş ve yeni versiyonuyla ekranlara gelmeye başlamıştı.

Ancak hatırlanacağı üzere kanal, üç sezonun ardından diziye yeni sezon için şans tanımamış ve Dallas'ı iptal etmişti.

 

GERİ DÖNEBİLECEK Mİ?

Dizilerin iptal olması artık izleyiciler ve yapımcılar için umutların sona ermesi anlamına gelmiyor. Son dönemde gerek ulusal, gerekse kablolu kanallarda iptal edilen birçok dizinin bir süre sonra yeni sezon onayı aldıklarına şahit olduk.

İşte Dallas takipçilerinin merak ettiği soru...

Dallas'ın da böyle bir şansı olabilir mi?

 

KAPILAR KAPANDI!

Yapımcıların son açıklamaları ne yazık ki pek olumlu değil ve Dallas için artık kapıların kapandığını gösteriyor.

Dallas'ın uygulayıcı yapımcıları yaptıkları açıklamayla dizinin ekranlara geri dönemeyeceğini belirtti.

 

FANLARIN ÇABALARI YETERLİ OLMADI

Her şeye rağmen dizinin sadık izleyici kitlesinin ellerinden geleni yaptığını söyleyebiliriz. Yaklaşık 80 bin Dallas fanı 'Save Dallas' etiketiyle yetkililere dilekçelerini iletse de bu çabaların olumlu bir sonuç vermediğini görüyoruz.[reklam]

YAPIMCILAR SON DURUMU ÖZETLEDİ

Dizinin yapımcılarından Cynthia Cidre ve Michael M Robin ikilisi Dallasdecoder'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Yaklaşık 6 hafta süren Dallas'ı başka bir platformda devam ettirebilme çabalarımızda başarılı olamadığımızı sizlere iletmek durumundayız.

Warner Horizon, üstün gayretiyle adeta bir Herkül gibi çalışarak dizimize yeni bir ev bulma konusunda çaba gösterdi. Ancak her şeyin sonunda bu çabalar işe yaramadı.''

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Dizinin devam etmesi için destek veren dizi fanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen ikili, #SaveDallas kampanyasının gerçekten dikkate değer bir girişim olduğunu belirtti.

 

Larry Hagman (J. R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) ve Linda Gray gibi eski kadrodan çeşitli oyuncuların yanı sıra, taze yüzlerin de yer aldığı dizide Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo ve Brenda Strong gibi isimler de yer alıyordu.

 

 

'HOT IN CLEVELAND'IN FİNAL ZAMANI NETLEŞTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin