Danla Bilic ile Çakal aşkı bitti mi?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in rapçi Çakal ile aşk yaşadığı haberi magazin gündemini oyalarken, çiftin ayrıldığı konuşulmaya başladı. En son Kubilay Aka ile bir birliktelik yaşayan ünlü fenomen, son dönemde Çakal lakaplı rapçi Emirhan Çakal ile yaşadığı ilişkinin bittiği iddia ediliyor.

ozan
23 Ekim 2023 - 12:40
Magazin

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, son dönemin sevilen rapçilerinden Çakal lakaplı Emirhan Çakal ile birlikteydi. İkili ile ilgili aşk haberleri yerini bu kez ayrılık haberlerine bıraktı.

23-10/23/danla-cakal.png

'Gelişinizle şımaranları...'

Ayrılık haberlerine neden olan ise çiftin Instagram hesaplarından birbirini takipten çıkması ve Bilic'in yaptığı bazı paylaşımlar.

Bu iddiaya yönelik Danla Bilic ve Çakal'dan bir açıklama gelmezken, Bilic'in X hesabından "Gelişinizle şımaranları gidişinizle terbiye edebiliyorsunuz bu arada. Toplu tavsiye" iddiaları güçlendirdi.

İşte o paylaşımlar...

23-10/23/1-1698055475.jpg

Bilic, gelen tepkiler üzerine "Benlik bir şey yok" yazdı, ancak takipçilerini ikna etmeyi başaramadı. Takipçilerinden 'Bu ne hız', 'Daha yeni başlamıştınız ne ara ayrıldınız', 'Tavsiyene uyalım Danlacım' yorumları peşi sıra geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin