Danla Bilic ve Aleyna Tilki videosu olay yarattı!

İki ünlü isme ait olduğu iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü

Merve Mutlu
08 Ocak 2020 - 16:10
Magazin

Türkiye'nin son yıllarda yükselişe geçen şarkıcılarından Aleyna Tilki ile sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan YouTuber Danla Bilic'in öpüştüğü anlara ilişkin olduğu iddia edilen görüntü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. 

20-01/08/danla-bilic.jpg

Sosyal medyada dolaşıma giren bir video, izleyenlere Danla Bilic ile Aleyna Tilki'ye ait olduğunu düşündürdü. O video Danla Bilic'in sarışın bir kadınla öpüştüğü görülürken, diğer sarışın kim olduğu konusu hâlâ çözülemedi. Bu görüntülerin dolaşıma girmesinin ardından Bilic, "İki üç ay içerisinde intihar edeceğim, söz veriyorum yeter ki rahat bırakın, salın…" şeklinde bir twit atarak takipçilerini korkuttu ancak paylaşımını dakikalar içerisinde kaldırdı. Şarkıcı Aleyna Tilki de Kendisine birebir benzeyen balmumu heykelini öperken verdiği pozu paylaşarak “Kendimi öpebildiğim için çok şanslıyım” notunu düştü. Bu paylaşımıyla "Danla'yı değil kendimi öpüyorum." mesajı veren Tilki de Bilic de henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin