Legacies 3. sezon olacak mı? Cevabı artık belli!

The Originals dizisinin spin-off'u Legacies'in geleceği belli oldu. İkinci sezonu devam etmekte olan diziye erkenden 3. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları...

Salvatore Yatılı Okulu'nda serüven devam edecek! Art arda yeni sezon onayı haberleri duyuran The CW kanalı popüler dizilerinden "Legacies"i de atlamadı!

LEGACIES'E 3. SEZON ONAYI ÇIKTI!

The Originals'ın uzantı dizisi olma özelliğini taşıyan Legacies kanaldan resmi 3. sezon onayını aldı. Buna göre dizi, 2020-21 yayın sezonunda da ekranlarda olacak.

Yeni sezon bölümlerinin 2020'nin Ekim ayından itibaren izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

20-01/08/legacies-3-sezon-duyurusu.jpg

LEGACIES 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezon hikayesi hakkında henüz bir şeyler söylemek için erken. Ancak bölüm sayısının artmasıyla birlikte okulu kötü canavarlardan koruyan öğrencilerin güçlerini daha fazla göreceğiz ve keşfedeceğiz. Bunun yanında gelecek sezon için The Vampire Diaries ya da The Originals'tan sürpriz isimleri görme ihtimali devam ediyor.

"LEGACIES" KONUSU VE KADROSU

Danielle Rose Russell (Hope), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Aria Shahghasemi (Landon), Quincy Fouse (MG), Kaylee Bryant (Josie), Jenny Boyd (Lizzie), Peyton Alex Smith (Rafael) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Legacies'in hikayesi; farklı doğaüstü yetenek ve özelliklere sahip genç öğrencilerin okuduğu Salvatore Yatılı Okulu çevresinde ve Hope Mikaelson karakterinin merkezinde geçiyor. Klaus Mikaelson'ın kızı Hope Mikaelson, Alaric Saltzman'ın ikiz çocukları Lizzie ve Josie Saltzman ile diğer genç yetişkinler en kötü dürtülerine rağmen pek geleneklerine uymayacak şekilde yetiştirilmişlerdir. Bu genç cadılar, vampirler ve kurtadamlar olmak istedikleri kahramanlar mı, yoksa doğdukları kötüler mi olacak?

20-01/08/legacies-izle.jpg

LEGACIES REYTİNGLERDE NE DURUMDA?

İkinci sezonunun sekiz bölümünü geride bırakan ve kış arasında olan Legacies bu sezon şimdiye kadar elde ettiği reytinglerle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 846,000 izleyici ortalamasını elde etmiş durumda. İlk sezonuna kıyasla %15 ve %16'lık bir düşüş gözlense de mevcut izlenme oranlarının dizinin geleceği için yeterli göründüğü biliniyordu.

Perşembe akşamları yayınlanan Legacies, The CW kanalının mevcut dizileri içinde reytinglerde altıncı, izleyici sayısında ise beşinci sırada yer alıyor.

Legacies; Carl Seaton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "I Couldn't Have Done This Without You" ile 16 Ocak 2020 Perşembe akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

"Legacies" (The CW) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin