The Unicorn 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn ekranlara geri dönüyor! The Unicorn 1. sezon 11. bölümde neler olacak?

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak 12 Aralık 2019'da sezonun onuncu bölümü "Anna and the Unicorn" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; yeniden bekar kalmasından bu yana ilk kez birinden ciddi anlamda hoşlanması Wade'i deli fişek, kızlarını memnun, arkadaşlarını ise heyecanlı bir hale getirmiştir. Grace ve Natalie babalarının sık sık randevuya çıkmaya başlamasını fırsat bilerek birlikte vakit geçirmek için arkadaşlarını eve davet etmeye başlar ancak ipin ucu biraz kaçar!

20-01/09/the-unicorn-1x10-foto3.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Jay Karas'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.46 milyon izleyici rakamlarıyla sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

Yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Eden Dranger'ın senaryosunu kaleme alıp, Dean Holland'ın (Splitting Up Together, The Good Place) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "If It Doesn't Spark Joy" ile 09 Ocak 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-01/09/the-unicorn-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Wade, tanışmalarının ardından kızlarının onay vermesi halinde Anna ile olan ilişkisini bir adım ileriye götürmeyi düşünmektedir.

Bu arada Delia, Grace ve Natalie; Jill'in bazı kişisel eşyalarını evlerinin garajında satmaya hazırlanırken Jill'in anılarının ne derece paha biçilemez olduğunu anlarlar.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu: Sarayu Blue (Anna)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin