The Unicorn 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sonbahar finali konusu ve fragmanı

Wade artık bambaşka biri! Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un sonbahar finali bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Walton Goggins'in başrolünde yer aldığı komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun dokuzuncu bölümü "No Pressure" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade, Delia'nın ayarladığı tanışma randevularından korunmak amacıyla Caroline ile anlaşır ve ikili sahte sevgili oyunu oynamaya başlar. Bu arada Ben ve Michelle kendileri için evde bir yıl dönümü partisi düzenlerler ancak yiyecek-içecek servisi konusunda bazı ciddi sıkıntılar belirir. Partiye Caroline ile gelen Wade burada Delia'nın doktor arkadaşı Anna'dan çok etkilenir ve uzun zaman sonra içinde bir kıpırtı oluşur.

19-12/12/the-unicorn-1x09-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Alex Reid'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 5.74 milyon izleyici rakamlarıyla son dört haftasının en iyi reyting oranını yakaladı ve başarılı ekran grafiğini sürdürdü.

Geçtiğimiz haftalarda tam sezon onayı alan yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) NE ZAMAN?

The Unicorn bu bölümle sonbahar finalini gerçekleştiriyor ve 09 Ocak 2020 Perşembe'ye kadar araya giriyor... Dizi; Howard Jordan, Jr.'ın senaryosunu kaleme alıp, Jay Karas'ın (Splitting Up Together, Life in Pieces) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "Anna and the Unicorn" ile 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-12/12/the-unicorn-1x10-foto1.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) KONUSU

Yeniden bekar kalmasından bu yana ilk kez birine vurulması Wade'i deli fişek, kızlarını memnun ve arkadaşlarını heyecanlı bir hale getirmiştir.

Grace ve Natalie ise babalarının sık sık randevuya çıkmaya başlamasını fırsat bilerek birlikte vakit geçirmek için arkadaşlarını eve davet etmeye başlar ancak ipin ucunu kaçırırlar.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu: Sarayu Blue (Anna)

THE UNICORN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/12/the-unicorn-1x10-foto2.jpg

19-12/12/the-unicorn-1x10-foto3.jpg

The Unicorn (CBS) 1. sezon 10. bölüm (Sonbahar finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin