Carol's Second Act 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sonbahar finali konusu ve fragmanı

Emmy ödüllü Patricia Heaton'ın başrolünde yer aldığı hastane komedisi Carol's Second Act'ın sonbahar finali bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 10. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" son olarak sezonun dokuzuncu bölümü "Therapy Dogs" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROLS'S SECOND ACT 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra ilerleyen yaşına rağmen hayalindeki mesleği yapmaya karar veren Carol Kenney'in hikayesini ekranlara getiren dizinin yayınlanan son bölümünde; hastane, hastaların bakımına yardımcı ve destek olması amacıyla gönüllü terapi köpeklerini ağırlar. Lexie için doktor olmanın duygusal yükü çok fazla ağırlaştığında Carol kendisine yardımcı olur.

19-12/12/carols-second-act-1x09-foto.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Katy Garretson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.70 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki bölümüne benzer izlenme oranları ortaya koydu.

Geçtiğimiz haftalarda tam sezon onayı alan yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) NE ZAMAN?

Carol's Second Act bu bölümün ardından 09 Ocak 2020 Perşembe gününe kadar sürecek bir araya giriyor... Becky Mann & Audra Sielaff'ın senaryosunu kaleme alıp, Scott Ellis'in (2 Broke Girls, Fam) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "Merry December 19th" 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-12/12/carols-second-act-1x10-foto1.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) KONUSU

Carol, Jenny için heyecanla erken bir Noel kutlaması planlar ancak Jenny'nin kafası Daniel ile gerçekleşecek ilk gizli buluşması nedeniyle meşguldür.

Ayrıca, doktorlar ofisteki tatil partisinde bir gıda zehirlenmesi vakasını araştırmaya başlarlar.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis)

CAROL'S SECOND ACT YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/12/carols-second-act-1x10-foto2.jpg

19-12/12/carols-second-act-1x10-foto3.jpg

Carol's Second Act (CBS) 1. sezon 10. bölüm (Sonbahar finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin