The Unicorn 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Wade için yeni sevgili adayı! Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 9. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Walton Goggins'in başrolünde yer aldığı komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun sekizinci bölümü "Turkeys and Traditions" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade'i koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade ve kızları, arkadaşları ve yakın akrabaları için düzenledikleri geleneksel Şükran Günü yemeğine ev sahipliği yaparlar. Ayrıca Ben bu etkinliğe özel olarak ilk defa kızarmış hindi yapmaya çalışır.

19-12/05/the-unicorn-1x08-foto1.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Dean Holland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.65 milyon izleyici rakamlarıyla istikrarlı grafiğini sürdürdü.

Geçtiğimiz haftalarda tam sezon onayı alan yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Sophia Lear'ın senaryosunu kaleme alıp, Alex Reid'in (Young Sheldon, Life in Pieces) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "No Pressure" ile 05 Aralık 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-12/05/the-unicorn-1x09-foto2.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Wade, Delia'nın ayarladığı tanışma randevularından kaçınmak için Caroline (Betsy Brandt) ile çıkıyor havası vermektedir.

Bu arada Ben ve Michelle kendileri için bir yıl dönümü partisi düzenlerler ancak yiyecek-içecek servisi konusunda bazı sıkıntıları vardır.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu kadrosu: Betsy Brandt (Caroline), Helen Hong (Emma), Sarayu Blue (Anna)

THE UNICORN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/05/the-unicorn-1x09-foto1.jpg

19-12/05/the-unicorn-1x09-foto3-1575543699.jpg

The Unicorn (CBS) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin