The Unicorn 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li sevilen komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 8. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun yedinci bölümü "Wade Delayed" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bill Martin ve Mike Schiff ikilisinin yaratıcısı olduğu; hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade'i koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde;

Wade gün boyunca şehir dışında olacağı için endişelidir ve çocuklarının tek bakıcısı olduğunun farkına varır. Wade'in ricasıyla Delia çocukları okuldan alır ancak Grace'in arkadaşlarıyla takılmak için Delia'ya yalan söylemesi ve bu yalanın bir süre sonra ortaya çıkmasıyla işler karışır.

19-11/21/the-unicorn-1x08-foto1.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Kabir Akhtar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.63 milyon izleyici rakamlarıyla istikrarlı grafiğini sürdürdü.

Geçtiğimiz haftalarda beş ek bölüm siparişiyle tam sezon onayı alan dizinin ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Skander Halim & Gina Ippolito'nun senaryosunu kaleme alıp, Dean Holland'ın (The Good Place, Bless This Mess) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "Turkeys and Traditions" ile 21 Kasım 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-11/21/the-unicorn-1x08-foto2.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Wade ve kızlar, arkadaşları ve akrabaları için düzenledikleri geleneksel Şükran Günü yemeğine ev sahipliği yaparlar.

Ayrıca Ben bu davete özel olarak ilk defa kızarmış hindi yapmaya çalışır.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu kadrosu: Princess K. Mapp (Sahai), Cleo Fraser (Addie), Annie Mumolo (Allison), Sean O'Bryan (Jim), Pappy Faulkner (Layne)

THE UNICORN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-11/21/the-unicorn-1x08-foto3.jpg

 

19-11/21/the-unicorn-1x08-foto5.jpg

19-11/21/the-unicorn-1x08-foto4.jpg

The Unicorn (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin