Zombi dizisi Black Summer'dan haber var! 2. sezonla ilgili açıklama geldi!

Zombi temalı dizileri sevenlerin yeni gözdelerinden Black Summer'ın geleceği belli oldu. Netflix, diziye resmi 2. sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Dijital yayın devi Netflix'in zombi gerilimi "Black Summer"dan haber var!

BLACK SUMMER'A YENİ SEZON ONAYI ÇIKTI!

Zombi istilasının çaresizlik ve karanlık içinde geçen ilk günlerinde birbirlerini hiç tanımayan insanların hayatta kalmayı başarıp sevdiklerine dönmek hedefiyle bir araya gelmelerini ve verdikleri mücadeleyi konu edinen dizi Netflix'ten resmi 2. sezon onayını aldı.

BLACK SUMMER 2. SEZON DETAYLARI

Jaime King'in başrolünde yer aldığı yapımın yeni sezonu ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşurken, yaklaşık üç aylık bir zaman dilimini kapsaması beklenen çekimlere 2020 senesi içinde Alberta, Kanada'da başlanacak.

Yeni sezon bölümlerinin Netflix'e ne zaman geleceği ilerleyen aylarda duyurulacak.

19-11/21/black-summer-dizi.jpg

Hem Rose karakteriyle hikayede hem de yapımcı olarak kamera arkasında görev yapmaya devam edecek olan King dışında Justin Chu Cary (Spears) ile Christine Lee de (Ooh "Sun" Kyungsun) ikinci sezonda devam edecek isimler.

Black Summer'ın sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 11 Nisan 2019 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu. İlk sezonun bölüm isimleri "İnsan Seli", "Sürüş", "Yaz Okulu", "Yalnız", "Lokanta", "Soygun", "Tünel" ve "Stadyum" olarak sıralanıyor.

Netflix Studio Production ürünü olan Black Summer'ın yaratıcı/yürütücü yapımcılığını Z Nation ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Karl Schaefer ile aynı dizinin yürütücü yapımcı ekibinde yer alan John Hyams üstleniyorlar. Hyams ve Schaefer'a ek olarak yine Z Nation ekibinden Abram Cox yazar/yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

19-11/21/black-summer-izle.jpeg

Dizinin ilk sezonunda Hyams ve Schaefer ortak showrunner olarak görev yaparlarken; yeni sezonda Hyams tek başına dümenin başındaki isim olacak.

NETFLIX'İN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDEN!

Black Summer, Netflix'in Nisan ayında İngiltere için yayınladığı en çok izlenen Netflix dizileri top 10 ilk listesinde ilk sırada yer almıştı.

"Black Summer" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin