Ferhat ile Şirin Ferhat (Tolga Sarıtaş) kimdir?

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin bu akşam başlıyor! Ferhat ile Şirin'deki Ferhat kimdir? Gerçek adı, yaşı ve tüm merak edilenleri ile bu haberde..

Merve Mutlu
21 Kasım 2019 - 12:11
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin bu akşam başlıyor! Ferhat ile Şirin'deki Ferhat kimdir? Gerçek adı, yaşı ve tüm merak edilenleri ile bu haberde..

Ferhat ile Şirin Ferhat kimdir?

19-11/21/ferhat.png

7 yaşındayken annesini kaybederek hayatının travmasını yaşadı. 28 yaşında cesur bir adam olan Ferhat silahlardan uzak dursa da çok iyi bir dövüşçüdür. Dövüşmeyi eski boksör olan babası Salim'den öğrenen Ferhat, ölümüne aşık olduğu Şirin ile imkansız bir aşkla felakete sürüklenmektedir. 

Ferhat ile Şirin dizisinde Ferhat karakterini Tolga Sarıtaş canlandırmaktadır. 

Tolga Sarıtaş kimdir?

19-11/21/tolga-saritas.jpg

30 Mayıs 1991 doğumlu oyuncu, Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin