Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 14:42
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'un sevilen ekibin eğlenceli üyesi Onur Buldu, Jet Sosyete'nin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. 

19-12/05/onur-buldu.jpg

BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna kaldığı yerden hız kesmeden devam ederken, ara bölümlerde de sevilen oyuncuları konuk olarak bünyesinde ağırlıyor. Bu haftanın konuğu ise sevilen oyuncu Onur Buldu oldu. 

19-12/05/jet-sosyete-_.jpg

Bu haftaki bölümünde: Ozan işlediği bir suç yüzünden okul inşaatında inşaat işçisi olarak çalışma kamu cezası alıyor. Gizem de Cengiz'le, 1 hafta alışveriş yapmaması karşılığında hediye olarak pırlanta bileklik alması üzerine iddiaya giriyor. Alara, Ozan’ın inşaatta birlikte çalıştığı arkadaşıyla tanışıyor ve onu daha yakından tanımak için Ozan gibi suç işleyip kamu hizmeti cezası almaya karar veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin