Daredevil'in 3. sezon çekimlerine yıl sonu başlanacak

Geçtiğimiz Temmuz ayında 3. sezonu çekileceği duyurulan dizi Daredevil'in çekim tarihi netlik kazanıyor.

Berfu Özlen
06 Nisan 2017 - 10:48
Yeni Bölüm

Netflix ve Marvel Entertainment'ın Daredevil'in 3. sezon onayını aldığı San Diego Comic-Con'da açıklamasının ardıdandan, çekimlerin tarihi merak konusu olmuştu.

Esprili cevap

Dizinin başrol oyuncusu Charlie Cox'un Film and Telly Stuff isimli bir podcastta yaptığı açıklamada, "Sene sonu gibi halledeceğiz." dedi. Deborah Ann Woll ise Seat 42F'e yaptığı açıklamada, "Dizimizin bir sonraki sezonu için daha zaman var. Çünkü önce Defenders'ı yayınlamak istiyorlar." dedi. Daredevil 3. sezon ve Jessica Jones, The Defenders ekranlara gelene dek yayınlanmayacağına göre, bu iki dizi için 2018'i beklemek gerekiyor.

Dizinin kadrosu

Marvel's Daredevil'in oyuncu kadrosunda, Charlie Cox (Matt Murdock), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Scott Glenn (Stick) ve Rosario Dawson (Claire Temple) gibi isimler var. American Horror Story ve Buffy the Vampire Slayer gibi yapımlarla tanınan Doug Petrie, DaVinci's Demons ile tanınan Marco Ramirez ve Lost ile tanınan Drew Goddard yapımcılığı üstleniyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin