Darısı Başımıza Cem (Özgün Karaman) kimdir?

Darısı Başımıza adlı dizide Cem karakterini canlandıran Özgün Karaman kimdir? Kaç yaşında? Şimdiye kadar rol aldığı diziler hakkında...

Nurşah
29 Haziran 2018 - 17:21
Gündem

Show Tv ekranlarının merakla beklenen yeni romantik komedi dizisi 4 Temmuz Çarşamba günü izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek. Hem genç hem de tecrübeli oyunculardan oluşan konusu ile dikkatleri çeken Darısı Başımıza Cem karakterini canlandıran Özgün Karaman kimdir

18-06/29/darisi-basimiza-cem-ozgun-karaman.png

Darısı Başımıza Cem kim?

Öykü’nün nişanlısı. Cem Arslansoy her şeye sahip bir adam; yakışıklı bir yüz, varlıklı bir aile ve şimdi de mükemmel bir eş! Cazibeli, çapkın bir adam. Arslansoy şirketinin veliahdı, Canan Arslansoy’un da her şeyden çok sevdiği biricik oğlu. Cem hayatta ne istediyse elde etmiş biri; Bugüne kadar… Darısı Başımıza Cem karakteri Özgün Karaman tarafından canlandırılmaktadır.

 18-06/29/darisi-basimiza-ozgun-karaman.jpg

Özgün Karaman kimdir?

15 Ocak 1988 senesinde Adapazarı'nda dünyaya gelmiştir. 1.81 boyunda olan Özgün Karaman basketbol ve tenis sporları ile ilgilenmektedir. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur ve şu anda da MBA masterına devam etmektedir.

 18-06/29/zgun-karaman-kimdir.jpg

Üniversite öğrenimi gördüğü sırada oyunculuğa merak salan başarılı oyuncu günümüze dek pek çok farklı dizide kendisini göstermiştir. Uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Pınar Kaya ile 2016 senesinde evlenmiştir.

 18-06/29/zgun-karaman-dizileri.jpg

Özgün Karaman dizileri

-2010 Elde Var Hayat  (Caner)
-2010 Çakıl Taşları      (Cenker)
-2014 Mihrap Yerinde  (Ali)
-2015 Baba Candır      (Emrecan)
-2018 Darısı Başımıza  (Cem)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin