Darısı Başımıza final yapıyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Darısı Başımıza final kararı aldı! Sevilen dizi ne zaman bitecek?

Nurşah
27 Temmuz 2018 - 16:51
Gündem

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan sevilen romantik komedi dizisi Darısı Başımıza final yapıyor! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, ilgiyle takip edilen dizi ne zaman final yapacak?

18-07/27/darisi-basimiza-18-temmuz-reyting.jpg

Darısı Başımıza ne zaman final yapacak?

4 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümü ile yayın hayatına başlayan dizi, izleyicilerden beğeni toplamıştı... Bölümleri, yayın günlerinin reyting listelerinde birinci sırada yer alsa da beklenen oranı yakalayamayan dizi için final kararı verildi. Geçtiğimiz çarşamba günü 4. bölümü yayınlanan Darısı Başımıza dizisinin final kararı ise hayranlarını büyük bir şoka uğrattı!

Final kararının sebebine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı... Başrollerinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan'ın yer aldığı sevilen dizi Darısı Başımıza ekrana gelecek olan 5. bölümü ile yani 1 Ağustos Çarşamba günü final yaparak izleyicilerine veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin