Darmaduman gençlere desteğini sürdürüyor!

Darmaduman uluslararası organizasyonda yarışan gençleri destekliyor.

Volkan Usta
18 Kasım 2022 - 14:06
Magazin

FOX'un oyuncu kadrosuyla dikkat çeken gençlik dizisi Darmaduman gençlere verdiği desteği sürdürüyor.

Darmaduman, Alaçatı Wind Fest kapsamında Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen uluslararası organizasyonda yarışan gençleri destekliyor. 20 Kasım’a kadar devam edecek organizasyonda 13, 15, 17 ve 21 yaş altı olmak üzere dört kategoride 15 ülkeden 85 genç yarışıyor. Genç yarışmacılar için düzenlenen farklı etkinliklerin yer aldığı programda Ordu’da sörf okulu kurma hayaliyle yola çıkan Deniz Toprak’ın efsanevi İspanyol sörfçü Kepa Acero ile Karadeniz’deki mucizevi dalgayı aramasını konu alan Vona belgeseli ve yönetmen söyleşisi de Ay yapım sponsorluğunda gerçekleşiyor.

22-11/18/whatsapp-image-2022-11-18-at-123141.jpeg

Darmaduman eğitimi de destekliyor

Gençlerin gelişiminde önemli yeri olan sporu destekleyen yapım, daha önce de Türk Eğitim Vakfı'nın Yarıda Kalmasın projesi kapsamında Darmaduman Burs Fonu'nu hayata geçirmişti. Burs fonu Anadolu'dan İstanbul'a gelen gençlerin eğitimine katkı sağlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin