David Tennant'lı There She Goes dizisi yeni sezonda yeni kanalında!

Davit Tennant'ı oyuncu kadrosunda bulunduran There She Goes dizisi 2. sezon onayını alırken aynı zamanda kanalını değiştrdi. Yeni sezon detayları...

Eleştirmenlerce beğenilen komedi-drama türündeki BBC Four dizisi "There She Goes" 2. sezon onayını aldı.

THERE SHE GOES 2. SEZONUYLA YENİ KANALINDA DEVAM EDECEK!

Yeni sezon onayını alan dizi için bir de önemli değişiklik yaşandı. There She Goes'un yeni sezon bölümleri BBC Two kanalında yayınlanacak.

19-09/02/there-she-goes-dizisi.jpg

Kızı son derece nadir görülen ve bugüne dek tanı konmamış bir kromozomal bozuklukla doğmuş olan yazar Shaun Pye'nin gerçek yaşam deneyimlerine dayanarak hazırlanan dizinin hikayesi; ileri derecede öğrenme problemi yaşayan Rosie (Miley Locke), babası Simon (David Tennant), annesi Emily (Jessica Hynes) ve erkek kardeşi Ben'den (Edan Hayhurst) oluşan bir ailenin günlük yaşamına odaklanıyor.

THERE SHE GOES YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Rosie'nin doğduğu 2006 senesi ve Rosie'nin dokuz yaşında olduğu 2015 senesine bizleri götüren ilk sezonun ardından yeni sezon hikayesinde Rosie'nin 3 ve 11 yaşlarındaki dönemine odaklanılacak.

19-09/02/there-she-goes-foto.jpg

Dizinin yapım şirketi Merman'ın kurucu ortağı Clelia Mountford gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada "Rosie'nin Pye ailesiyle birlikte yolculuğuna devam edebilmesi ve şaşırtıcı hikayelerinin daha fazlasını anlatabilmeleri adına Merman olarak çok heyecanlıyız. Halk, Rosie'ye bizim kadar aşık oldu ve bunun bir parçası olmaktan daha mutlu olamazdık" ifadelerini kullandı.

Jessica Hynes dizideki rolüyle yakın geçmişte BAFTA Ödülleri'nde komedi programı en iyi kadın oyuncu performansı dalında ödül kazanmıştı.

"There She Goes" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin