resim yok
28 Aralık 2011 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun” dizisinin setinde rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’nu döven Ushan Çakır’ın Tiyatro Tiyatro dergisinin ödül töreninde “En İyi Erkek Oyuncu” seçilmesi tartışma konusu oldu
 
 
Ushan Çakır, 3 ay önce dizi setinde kendisini tahrik ettiğini öne sürdüğü Asaroğlu’nun boğazını sıkmış, Asaroğlu darp raporu alarak hem Çakır, hem de onu azmettirdiğini öne sürdüğü Çakır’ın sevgilisi Beste Bereket hakkında dava açmıştı. 
Yargıya taşınan bu olayın ilk duruşması nisan ayında görülecek. Bu arada Ushan Çakır, öfkesine hâkim olamamanın bedelini ödemeye devam ediyor. Çakır’ın son olarak “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ne layık görülmesine ünlü tiyatrocu Nedim Saban itiraz etti. Saban, “Dövdüğü kızla gündeme gelen bir oyuncu yılın erkeği olabilir belki ama yılın erkek oyuncusu seçilmesi çok etik değil” yorumunu yaptı. Ushan Çakır ise Saban’ın yorumuyla ilgili konuşmak istemedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin