resim yok
28 Aralık 2011 - 00:00

 

Engin Akyürek’le objektiflere takılan Cansu Taşkın tepki alınca Bomonti’de buluştuktan sonra yağmur altında yürümediğini iddia etti. Ancak el ele görüntülerinin olduğundan habersizdi...
 
Geçen hafta sonu Şişli’de bir pizzacının önünde “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin Kerim’i Engin Akyürek ile bu yılın Best Model finalistlerinden Cansu Taşkın, Milliyet muhabiri Mesut Yılmaz’ın objektifine takılmıştı. Pazartesi günü Cadde ekimize manşet olan haberimizde çiftin yağmur altında pizzacının önünde dakikalarca sarılıp öpüştüğü ve ardından da beraber el ele, kol kola yürüdüğü bilgisi yer aldı.
Bu buluşmanın haber olmasından sonra Cansu Taşkın’a sosyal medyada Akyürek hayranlarından tepki yağdı. Akyürek’i çok beğendiği bilinen Demet Akalın bile “Engin Akyürek gözümden düştü, zevksizmiş” yorumunu yaptı.
 
Sosyal medyadan tepki yağdı
Bu buluşmayı Cansu Taşkın’ın kendi reklamını yapmak için haber verdiği yönünde iddialar bile ortaya atıldı. Gördüğü tepkiler üzerine Taşkın, telefonla katıldığı televizyon programlarında geri adım attı ve “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin setinde tanıştığını anlattığı Engin Akyürek ile çok iyi arkadaş olduklarını söyledi. Basına kendisinin buluşmayı haber verdiği iddiasını “Asla öyle bir şey yok. Fotoğrafları yoldan geçen biri de çekmiş olabilir” diyerek yalanlayan Taşkın, Akyürek ile Bomonti’de buluştuktan sonra yağmur altında yürümediğini de öne sürdü. Oysa Taşkın, Akyürek ile yağmura aldırış etmeden yürürken görüntülendiğinden de habersizdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin