resim yok
28 Aralık 2011 - 00:00

 

Yılmaz Erdoğan’ın “Şairler” filminde rol almaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, yaza doğru ise 2 senedir üzerinde çalışılan “Yaseminler Tüter mi Hâlâ?” projesinde oynayacak. Çekimleri nisan ayında başlayıp, 9 ay boyunca sürecek filmde Tatlıtuğ’a “Aşk-ı Memnu” dizisindeki başrol arkadaşı Beren Saat de eşlik edecek
 
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, 2 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçecek. Alev Alatlı’nın 1985 yılında yazdığı ve 1950’li yılları anlatan aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Saat ile Tatlıtuğ’un yanı sıra Mehmet Akif Alakurt, Selçuk Yöntem ve Halil Ergün rol alacak. Beren Saat, adı  Eleni olan daha sonra ise din değiştirerek Naciye adını alan Kıbrıslı bir kadını, Alakurt, Saat’in ilk kocası Arif ’i, Tatlıtuğ ise Beren Saat’in ikinci eşi Hisar göçmeni bir Anadolu Rum’unu canlandıracak.
 
Cansu Dere kabul etmedi
Filmde Kıvanç Tatlıtuğ, Naciye’nin hayatına sonradan girecek ve asıl hikâye seyirciyi bu bölümden sonra etkileyecek. Film için daha önce Cansu Dere’ye de teklif götürüldüğü ancak Dere’nin kendisine fazla rol verilmediği için projeyi kabul etmediği öğrenildi. Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin yapımcılığını da Ay Yapım üstlenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin