resim yok
28 Mart 2012 - 00:00

 

Son dönemde “Alemin Kıralı” dizisinde canlandırdığı eşini döven Kubat karakteriyle dikkatleri üzerine çeken BKM Mutfak’ın oyuncusu Metin Yıldız, eşinden boşanmaya hazırlanıyor
Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında yaptığı Mehmet Ali Birand ve Michael Jackson taklitleriyle hafızalara kazınan oyuncunun eşi Elvan Yıldız’ın kıskançlıklarından yorulduğu için boşanma kararı aldığı belirtildi. 2 yaşında Şimal isminde kızları olan çiftin son dönemde sık sık kavga ettiği de kulaktan kulağa yayılıyordu. İddiaya göre Yıldız, geçen aylarda kendisini “Alemin Kıralı”nın setinde ziyaret eden eşiyle tartışmış ve öfkesine hakim olamayınca da eşine tokat atmıştı. Son dönemde aralarının iyice gerildiğini yakın çevresine de itiraf eden Yıldız’ın “Çok uğraştık ama maalesef evliliğimizi 2 yaşındaki çocuğumuza rağmen yürütemiyoruz. Eşimin gereksiz kıskançlıklarından dolayı sürekli kavga ediyoruz, boşanıyorum” dediği ifade edildi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin