Dayan Yüreğim 5. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor

Fox ekranlarında ilgiyle takip edilen dram dizisi Dayan Yüreğim'in duygu yüklü 5. bölüm fragmanları yayınlandı

Sibel Karagöl
02 Mart 2017 - 20:57
Yeni Bölüm

Cuma akşamları Fox ekranlarında yerini alan Dayan Yüreğim geçen hafta yayınlanan 4. bölümünün final sahnesinde pazar alanında kardeşinin katili olan Elvan’ı gören Remzi çok öfkelenir ve Elvan'ı bıçaklamak isterken, oğlu Rıfat'ı bıçaklar. 

Dayan Yüreğim 5. bölüm fragmanında, parmaklıklar ardında olan Remzi, amca olarak kardeşinin ölümüyle baş etmeye çalışırken yeğenlerine kol kanat geren bir amca olarak elinden geleni yaptığını haykırıyor. Elvan, bıçakla üstüne saldıran Remzi'den şikayetçi olacak mı?

Dayan Yüreğim 5. Bölüm Fragmanı

Fox TV ekranlarında yayın hayatına hızlı bir giriş yapan dram dizisini Dayan Yüreğim 5. bölümün 2. fragmanında birbirlerine ilk görüşte aşık olan Atıf ile Seray ilişkilerine başlamışlardır. İki genç birlikte hoş vakit geçirirken, amcasının kızını gizli gizli seven Rıfat, Seray ile Atıf ile sarılırken görüyor ve öfkeden deliye dönüyor.  Öte yandan Rıfat, araba kazasında çarptığı çocuğun sakat kaldığını öğrenir. Üstüne üstlük bu çocuğun aşık olduğu kızın kardeşi olduğu gerçeğiyle şok olur.

Dayan Yüreğim 5. Bölüm 2. Fragmanı

Elvan Remzi'den şikayetçi olacak mı? Atıf vicdan azabıyla nasıl yaşayacak? Bu sorular ve daha fazlası Dayan Yüreğim'in yarın akşam yayınlanacak 5. yeni bölümünde ortaya çıkacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin