Dayan Yüreğim 5. bölümde Selim’den mutlu haber

Fox Tv’de dram sevenlerin ilgiyle takip ettiği Dayan Yüreğim'in geçen hafta yayınlanan 5. bölümü duygu dolu dakikalarıyla izleyenleri ekran başına kilitledi.

Sibel Karagöl
08 Mart 2017 - 23:34
Yeni Bölüm

Fox Tv’de dram sevenlerin ilgiyle takip ettiği Dayan Yüreğim, duygu dolu dakikalarıyla izleyenleri ekran başına kilitledi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 4. bölümde Remzi pazarda Elvan’a bıçakla sardırmıştı. 5. bölümde Elvan, saldırının üstüne Remzi’den şikayetçi olmama kararı aldı. Üzerimiz de çok büyük emeği var, yapamam diyen Elvan, ekran başındaki herkesi şaşırttı.

17-03/08/dy2.jpg

Avukat Fuat, Elvan’ın çaldırdığı paranın bulunduğu, beyaz yalanını söyleyerek Elvan’a ev tutmasında yardımcı oldu ve Selim’le Elvan evlerine yerleşti. Seray, Selim’in götürüldüğünü öğrenince soluğu annesi Elvan’ın yanında aldı. Eve vardığında ise Elvan, ablana parmaklarını nasıl oynattığını gösterelim derken bir mucize oldu ve Selim kolunu kaldırarak herkesi mutlu etti. İzleyenlerin yüzünü gülümseten bu olay ileride Selim’in yürüyebileceği anlamına mı geliyor?

Öte yandan Avukat Fuat eşiyle yaşadığı sıkıntılara dayanamayarak sonunda boşanma davası açmaya karar verdi. Rıfat habersiz geldiği Seray’ın iş yerinde Atıf ve Seray’ı yakın bir şekilde görünce yıkıldı. Bu sırada Fuat’ın söylediği beyaz yalanı öğrenen Elvan, dostlar böyle yapmaz diyerek Fuat’a sitem etti.

Avukat Fuat, Elvan’ın güvenini geri kazanabilecek mi? Atıf ailesinin Seray’ı neden istemediğini öğrenecek mi? Seray’ı Atıf ile samimi bir şekilde göre Rıfat’ın tepkisi ne olacak? Bu soruların cevapları için Dayan Yüreğim 6. bölümü 10 mart Cuma akşamı saat 20:00’da Fox ekranlarında seyirci ile buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin