Dayan Yüreğim 6. bölüm fragmanında Elvan'ın dramı

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Dayan Yüreğim 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Seray ve Atıf yeni bir hayat mı kuracak?

Sibel Karagöl
09 Mart 2017 - 00:37
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Dayan Yüreğim 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Seray ve Atıf yeni bir hayat mı kuracak?

17-03/09/dyseray.jpg

Dayan Yüreğim 6. bölüm fragmanında yengesi, Seray’a ağır ithamlarda bulunuyor ve bir daha o çocukla görüşmeyeceksin diye tehdit ediyor. Avukat Fuat boşanmak istediği eşinin babasıyla karşı karşıya geliyor ve bir başkası mı var sorusuna siz karışmayın diye cevaplıyor. Fakat Fuat’ın kızı Elvan diye araya giriyor. Elvan’ın şeytan eniştesi Cengiz, Şanal’ların kazdığı mezarda yalvarırken, bir silah sesi duyuluyor. Atıf, Seray’a yeni bir hayat kurabiliriz diyor. Bu sırada Elvan, kızı Seray ve Atıf’ı görüyor.   

Elvan Hasta Mı?

Dayan Yüreğim 6. bölüm 2. fragmanında ise Elvan, kötü kalpli yenge ile hesaplaşıyor ve Seray’ın hala bir annesi olduğunu hatırlatıyor. Seray’a aşık olan mahallede ki çocuk, içkili bir şekilde Seray’ın önünü kesip konuşmaya çalışıyor. Bunu gören Remzi, Seray’a hak etmediği bir tokat atıyor. Atıf telefon da Rıfat’ın tehditi ile karşılaşıyor. Atıf ve Rıfat yüz yüze geliyorlar. Seray yanlarına koşarken Rıfat çıkardığı çakıyla Atıf’ı yaralıyor mu? Bu sırada avukat Fuat, Elvan’a kendini affettirebilmek için ağır olduğunu söylediği bir iş buluyor. Temizlikçi kıyafetleriyle iş yerinin camını silerken fenalaşan Elvan bayılıyor.

Atıf yaralandı mı? Rıfat, Seray’a olan hislerini itiraf mı edecek? Elvan hasta mı? Çalışmaya başlayan Elvan işteyken küçük Selim’e kim bakacak? Bu sorular ve daha fazlası için Dayan Yüreğim 6. bölümüyle 10 Mart Cuma akşamı saat 20:00’da Fox ekranlarında yerini alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin