DC Universe dizisi Swamp Thing kadın başrol oyuncusunu buldu! Karşınızda Abby Arcane!

Crystal Reed, DC dizisi Swamp Thing'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Özellikle Teen Wolf dizisinde göstermiş olduğu başarılı performansla dikkat çeken genç aktris Crystal Reed, DC dizisi Swamp Thing'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Peki, Reed'i dizide hangi rolde izleyeceğiz?

Crystal Reed dizide Abby Arcane karakterine hayat verecek.

Abby Arcane üstün empati yeteneğine sahip bir doktor olarak hikayede bulunacak. Abby Arcane, doğup büyüdüğü şehri saran oldukça tehlikeli bir salgını önlemek için harekete geçer ve bur zaman zarfında geçmişten gelen sorunlarla da yüzleşmek zorunda kalır. Bilim insanı Alec Holland tanışması ise onu Swamp Thing adlı yaratıkla yüzleşeceği korku dolu bir dünyaya sürükler.

18-09/30/crystalreed-1538335304.png

İlk olarak 1971 senesinde yayımlanan Swamp Thing çizgi romanı, Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisi tarafından tarafından yaratıldı.

Swamp Thing’in senaryosunu Mark Verheiden ve Gary Dauberman ikilisi kaleme alıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ayrıca Len Wiseman, James Wan, Verheiden, Dauberman ve Michael Clear yer alıyor.

Swamp Thing resmi sezon onayını alması durumunda Titans, Young Justice: Outsiders ve Harley Quinn gibi DC Universe platformunda yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin