Deadbeat'e 3. sezon onayı çıktı!

Deadbeat takipçileri için güzel haber!

resim yok
27 Mayıs 2015 - 17:56
İptal - Onay

'Deadbeat' ile yola devam!
.
Tyler Labine (Tucker & Dale vs. Evil, Reaper) daha fazla çözülemeyen doğaüstü gizemler üzerinde çalışmak için geri dönüyor...
 

3. SEZON ONAYI ÇIKTI!

ABD'li online video izleme platformu Hulu'da iki sezondur izleyicilerle buluşan yarım saat süreli bölümlerden oluşan komedi dizisi 'Deatbeat' için yayıncı platformdan 3. sezon onayı da çıktı.
 

YENİ SEZON DETAYLARI

* İlk sezonu 10, ikinci sezonu 13 bölümden oluşan dizinin üçüncü sezonu için 13 bölümlük sipariş verildi.
.
* Brad Pitt'in Plan B Entertainment'i ve Lionsgate yapımcılığında hazırlanan dizinin ne zaman izleyicilere sunulacağı konusunda şimdilik kesin bir tarih verilmedi.
 

HULU'DAN YENİ SEZON ONAYI AÇIKLAMASI

Hulu Başkan Yardımcısı Craig Erwich konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
.
''Deadbeat, benzeri olmayan yaratıcı ve büyüleyici bir yapım. Bir başka komik sezonu geri getirecek ve yeni hayalet hikayelerini izleyicilerimizle paylaşacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.''
 

HİKAYESİ

New York'taki hayaletlerin yarım kalan işlerini tamamlamalarına yardım eden Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) isimli bir medyumun eğlenceli maceralarını izlediğimiz dizide Kevin'e zaman zaman en iyi arkadaşı ve uyuşturucu satıcısı Roofie'nin (Brandon T. Jackson) yardım ettiğine tanık oluyoruz.
 

KADRO

Dizide ayrıca Cat Deeley'i (So You Think You Can Dance) hayaletlerle gerçek iletişim yeteneği olmayan sahtekar ve ünlü medyum, aynı zamanda Kevin'ın rakibi olan Camomile White; Lucy DeVito'yu ise Camomile'ın ezik asistanı Sue Tabernacle karakterleriyle izliyoruz.
.
Cody Heller ve Brett Konner (Wilfred, The Inbetweeners) ikilisinin ortak yaratıcısı olduğu Deadbeat'ın showrunner'lığını Dan Lagana üstleniyor. Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sara Esberg ise dizinin yapımcı kadrosunda yer alan isimler.
.
'PREY'İN 2. SEZONUNDAN İLK BİLGİLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin