Decline and Fall BBC Two ekranlarına geliyor

Jack Whitehall ve Eva Longoria ikilisi bir arada!

Volkan Küçükel
12 Haziran 2016 - 15:38
Yeni Bölüm

Jack Whitehall ve Eva Longoria ikilisi BBC Two ekranlarında yayınlanacak bir mini dizi için bir araya geliyor.

Deadline'ın haberine göre 'Decline and Fall' isimli üç bölümden oluşacak dizi, ünlü İngiliz yazar Evelyn Waugh'un 1928'de yayımlanan aynı isimli klasikleşmiş toplumsal hiciv temalı romanından uyarlanacak.

DİZİNİN KONUSU

1920'lerin Galler'inde geçecek ve İngiliz hicvini bol bol yansıtacak olan dizinin hikayesi, sarhoş olduğu çılgın bir partinin ardından Oxford'dan kovulan ve sonrasında kendisini Galler'de erkeklere özel bir okulda işe başlamış olarak bulan Paul Pennyfeather (Whitehall)'ın burada Longoria'nın canlandırdığı zengin, güzel ve güçlü Güney Amerikalı Margot Beste-Chetwynde ile tanışması eksenindeki olaylar etrafında şekillenecek.

ÇEKİMLER YAKINDA

Guillem Morales'ın (Julia’s Eyes) yönetmenliğini; Cave Bear ve Tiger Aspect'ten Anne Baxter, Ben Cavey ve Will Gould'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki ayın ortasında Galler'de başlanacak. Çekim sürecinin 7 hafta sürmesi planlanıyor.

16-06/12/landscape-1465551082-eva-longoria-jack-whitehall.jpg

Son dönemde rol aldığı Bad Education ve Fresh Meat dizileriyle tanıdığımız İngiliz komedi yıldızı Whitehall, yakın zamanda Jennifer Aniston ve Julia Roberts'lı romantik komedi türündeki Mother's Day filminde de karşımıza çıkmıştı.

Desperate Housewives'ın yıldızı Longoria ise son dönemde NBC sitcom'u Telenovela'da izleyicilerle buluşmuş ancak dizinin ömrü sadece bir sezon olmuştu. Aktris dizi dünyasında son dönemde Fox'un Brooklyn Nine-Nine'ı ve Lifetime'ın Devious Maids'inde de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin