Defne Samyeli Prestij Meselesi filminde kimi canlandırdı? İşte o isim!

Mahsun Kırmızıgül'ün 90'lı yılları konu aldığı pek çok ünlü ismin gençlik yıllarını anlatacağı filmi Prestij Meselesi beyaz perde için gün sayıyor. Defne Samyeli'ninde yer aldığı filmde sevilen ismin kimi canlandıracağı merak konusuydu. Peki Defne Samyeli filmde kimi oynadı? Prestij Meselesi ne zaman yayınlanacak? Defne Samyeli kimdir?

Volkan Usta
06 Ocak 2023 - 14:51
Magazin

Birçok ünlü ismin yer aldığı Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmi Prestij Meselesi yakın zamanda beyaz perdeye gelmeye hazırlanırken filmden detaylarda gelmeye başladı.

23-01/06/631747ca86b2452ea86fbbce.jpg

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent ile birlikte çıktıkları ilk televizyon programının sunucusu olan Defne Samyeli filmde kendine yer buldu.

23-01/06/406-ytsv.jpg

Yılın en iddialı filminde kendisini canlandıran Defne Samyeli, 90’lı döneme geri döndü. Film setinde Kırmızıgül ile birlikte anılara yolculuk ettiklerini belirten Samyeli, kendisi için çok anlamlı bir rol olduğunu ve nostalji yaşadığını içtenlikle anlattı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin