Kısmetse Olur Erhan bakın hangi programa konuk olmuş!

Youtube'un sevilen yarışması 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün Erhan'ı, katıldığı o programla herkesi şoke etti! Peki Erhan Saffar hangi programa konuk oldu? Erhan Saffar'ın Adnan Oktar'la bağlantısı ne? Kısmetse Olur Erhan kim? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Öykü Serter'in sunuculuğundaki Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasının sevilen yarışmacısı Erhan Saffar, yıllar önce katıldığı Adnan Oktar: Ahir Zaman ve Yaratılış Delilleri programıyla sosyal medyada viral oldu...

İşte Erhan Saffar'ın Adnan Oktar'ın programındaki fotoğrafı:

23-01/06/untitled-1-1673013012.jpg

Daha önceleri de katıldığı birçok stil ve yemek programlarıyla dikkat çeken yakışıklı yarışmacı Saffar'a, "Ünlü olmak için her tuşa basmış... Şöhret avcısı Erhan... Ünlü olma çabası Kısmetse Olur'la son bulur umarım..." gibi yorumlar geldi.

O yarışma programındaki fotoğraflar:

23-01/06/erhan-saffar-2.jpg

İLGİLİ İÇERİK

23-01/06/erhan-saffar.jpg

23-01/06/erhan-saffar-3.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin