Mine Tugay sonunda isyan etti!

Son olarak bu akşam yeni bölümü yayınlanacak Yalı Çapkını'nda Defne karakteri ile karşımıza çıkacak Mine Tugay eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu. Peki Mine Tugay eleştirilere ne cevap verdi? Mine Tugay neden açıklama yaptı? Mine Tugay'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ne? Mine Tugay kimdir?

Volkan Usta
06 Ocak 2023 - 19:07
Magazin

Yalı Çapkını kadrosuna dahil olan ve sosyal medyadan bir hayli eleştiri alan Mine Tugay sonunda sessizliğini bozdu. İşte detaylar!

Son günlerde sosyal medyada hem kendi paylaştığı fotoğrafta hem de Yalı Çapkını dizisinin fragmanında karşımıza çıkan Mine Tugay'ın yüzündeki değişim ise seyircinin dikkatinden kaçmamıştı. Bu değişim sebebiyle bir hayli yorum alan güzel oyuncu sonunda isyan bayrağını çekerek sosyal medyadan açıklama yapma gereği duydu.

Mine Tugay'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım:

23-01/06/mine.jpg

“Herkes konuşmuş madem… Bir de ben konuşayım dedim… Sevgili dostlar ben sol gözümle ilgili 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor.

Bu son kerte de orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar… Hayır, değil öyle… Sağlık bu… Kimse de benim bu taşıdığım zor süreci yaşamaz umarım… Yani demem o ki rahat olun ben iyileşiyorum ve moralim yüksek… Güzel dileklerinizi aldım şimdiden… Çok sevgiler… Bu arada olayların geçmişinin gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü… Neyse akşama bomba gibi bir bölüm var. İzleyin derim.”

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin