Defne Samyeli'nden yılın aşk bombası!

Defne Samyeli'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Nişantaşı'nda görüntülenen Defne Samyeli ile yeni sevgilisi olduğu söylenen kişinin, soruları cevapsız bırakması ise iddiaları güçlendirdi.

Berfin Sengil
25 Ocak 2024 - 13:00
Magazin

Cem Yılmaz gibi ünlü isimlerle adı aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli'nin bu kez de Yılmaz'ın eski arkadaşıyla birlikte olduğu konuşuluyor.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Defne Samyeli iş insanı ve yapımcı Muzzafer Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı da olan Muzaffer Yıldırım ve Defne Samyeli geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Hızlıca Uzaklaştılar

Birlikte oldukları ileri sürülen Muzaffer Yıldırım ile Defne Samyeli apar topar bulundukları yerden uzaklaştı. Ancak ikilinin uzaklaşmasından dolayı aşk dedikoduları da güçlendi.

Cem Yılmaz ile Muzaffer Yıldırım'ın bir dönem sorun yaşadıkları, daha sonrasında barıştıkları ve görüşmeye devam ettikleri de konuşulanlar arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin