resim yok
18 Aralık 2008 - 00:00

Ünlü manken Yaşar Alptekin, Saba Tümer'in sunduğu programa konuk oldu. Özellikle hac dönüşü tekrar gündeme gelen Alptekin yaşadıklarını anlattı. Sakıp Sabancı'nın cenaze törenine katıldığında çok etkindiğini belirten Alptekin orada bir arayış içine girdiğini söyledi. Değişiminden dolayı çok eleştiri aldığını da ifade eden Alptekin, "değişimimi gören delirdi diyor" dedi. Manken Alptekin "hac dönüşü karşılanmasının reklam olarak değerlendirmesinin doğru olmadığını" vurguladı. "Ben dört yıldır böyle bir hayat geçiriyorum" diyen Alptekin, "reklam yapıyor olsam bir kazancım olurdu aksine ben namaz kılıyorum diye iş kaybettim" dedi. Alptekin, "namaz kıldığı için dizi, film tekliflerinin bittiğini belirtti. "'Önceki' hayatımda yaşadığım hiçbir şeyden ötürü pişman değilim" diyen Alptekin, "geçmiş geleceğe hazırlar örneğin Necip Fazıl da önceden farklı hayatı olan biriydi " diyerek Necip Fazıl'dan da örnekler verdi. Program suncusu Tümer'e hac dönüşü hediyesi olarak zemzem, tesbih, hurma getiren Alptekin "hiçbir tarikata mensup olmadığının" da altını çizdi. Alptekin, "Ben her Allah dostundan istifade ediyorum" dedi. Programın ilerleyen dakikalarında yayına aynı dönemde mankenlik yapan arkadaşları Yusuf Azuz ve Engin Koç da katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin