Deli Gönül Dizisi İçin Geri Sayım Başladı!

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan’ın yer aldığı Deli Gönül dizisi için geri sayım başladı.

Ertan Hekimler
01 Temmuz 2017 - 13:22
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş gibi isimlerin yer aldığı Deli Gönül, 4 Temmuz Salı akşamı 21:00’de FOX’ta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Yaz sezonunun merakla beklenen iddialı dizisi Deli Gönül oyuncuları dizi ile ilgili duygularını paylaştı,


Dizide ‘Mehmet Kadir’ isminde bir edebiyat öğretmenini canlandıran Murat Ünalmış, bir dizinin olmazsa olmazının ekip olabilmek ve sette uyumla çalışabilmek olduğunu belirterek “Ne mutlu ki sete çıktığımız ilk günden beri ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık. Çok inandığım bir projenin içinde olduğum için ve böyle güzel bir ekip ile çalıştığım için çok mutluyum. ‘Mehmet Kadir’ öğretmen beni çok heyecanlandırdı. Onun Hatay’dan İstanbul’a uzanan macerası, öğrencileri ile olan ilişkisi, hayata bakışı ve tabii ki aşkı izleyicilerin yüreğine dokunacak” şeklinde sözlerine devam etti.

Müzik öğretmeni ‘Fatmanur’ karakteriyle ekranda yer alacak Tuvana Türkay, “Her şeyiyle beni çok heyecanlandıran bir işin içindeyim. Karakterler abartısız, samimi ve içimizden… İzleyiciyi çok ters köşe bir hikaye bekliyor ve çok güzel bir doku izleyecekler. Ben de ilk defa içinde bulunduğum bir projede Hatay’ı izleyeceğim. Emeklerimizi görmek için çok heyecanlıyım.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Deli Gönül’e İstanbul çekimlerinde dahil olan ve Türkan karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Çiğdem Batur, “Türkan, kendi içinde çok haklı bir karakter aslında. Ama hepimiz biliyoruz ki, herkesin kendini haklı görerek yaptığı her şey herkes için iyi olmayabiliyor. Türkan’ın yaşadığı haksız durumlar onda çok ciddi değişimlere sebep olacak zaman içerisinde. Bir oyuncu olarak beni asıl etkileyen de buydu aslında. Çünkü gördüğümüzün dışına çıkacak, seyirciyi ters köşeye yatıracak bir karakter.” diyerek duygularını dile getirdi.

Deli Gönül, soluk soluğa izlenecek aşk hikayesiyle 4 Temmuz Salı akşamı 21:00’de ilk bölümüyle FOX’ta ekrana gelecek.

Deli Gönül 1. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin