Deli Gönül dizisinin yayın tarihi belli oldu

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay'ın paylaşacağı dizi, Temmuz ayında yayın hayatına başlayacak.

Berfu Özlen
24 Nisan 2017 - 11:34
Gündem

Fox TV, 2017 yaz sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor!

Deli Gönül ismi verilen dizinin cast çalışmaları devam etse de, başroller belli. Murat Ünalmış, ve Tuvana Türkay'ın rol alacağı dizinin yönetmenliğini Selim Demirdelen yapıyor.

Birce Akalay kadroda yok!

Daha önce, Birce Akalay'ın dizide görev alacağı dedikoduları çıkmış olsa da, güzel oyuncu kişisel sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile dedikoduları yalanladı. Aynı zamanda eski eşi olan Murat Ünalmış ile bir projede olmayacağını açıklayan Akalay, "Şu anda bir projede devam ediyorum, Murat Ünalmış ile birlikte rol alacağım iddia edilen Deli Gönül dizisi kadrosunda yer almayacağım" yazdı.

Temmuz ayında ekranlarda

Her şeyini kaybetmiş ama eğitim aşkını kaybetmemiş idealist bir öğretmenin hayatını konu alacak olan dizi, Temmuz ayında seyircilerle buluşacak. Kesin yayın günü henüz belirtilmeyen dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin