"Deli Mavi" ünlü isimleri bir araya getirdi!

Cumhuriyet'in 100'üncü yıl heyecanıyla yeniden yaratılan "Deli Mavi" şarkısı Yeşim Salkım, Yaşar, Zerrin Özer, Hazal, Cenk Eren, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Büşra Pekin gibi pek çok sanatçının yer aldığı özel projeyi ortaya koydu.

ozan
24 Ekim 2023 - 14:23
Magazin

Hazırlıkları tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan “Söz ve Seda Akay Vol 1” isimli albümün ilk şarkısı anlamlı bir projeyle geliyor. Bu çalışma kapsamında yıllar geçmesine rağmen unutulmazlar arasında yer alan “Deli Mavi”, Seda Akay öncülüğünde Mustafa Kemal Atatürk için yeniden düzenlendi.

23-10/24/yesimsalkim.jpg

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına ve Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen sunulan tekli, coşku ve gururu bir arada yaşatmayı amaçlıyor.

Parçanın sözleri, müzik dünyasına birçok değerli eser veren duayen isim Seda Akay’a, bestesi ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu’na ait olan bu teklinin düzenlemesini Baran Etik, mix - masteringini Candar Köker, süpervizörlüğünü ise Alpay Aydın üstlendi.

23-10/24/yasar.jpg

Proje kapsamında Yeşim Salkım, Yaşar, Zerrin Özer, Hazal, Cenk Eren, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Büşra Pekin gibi birbirinden değerli sanatçılar tarafından “Deli Mavi” seslendirildi.

Parçaya birçok anlamda katkıda bulunan Baran Etik, aynı zamanda şarkının klibi için de yönetmen koltuğuna oturdu. Beykoz Doğa Koleji korosunun da dahil olduğu özel çalışma, tüm Türkiye’ye 100. yıl hediyesi olarak sunuluyor.

23-10/24/zerrinozer.jpg

Deli Mavi”, 25 Ekim itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin