Sıla Türkoğlu'nun yeni reklam filmi yayınlandı!

Sürdürülebilir ve estetik tasarımlar yaratmak için 100 yıldır çalışan bir spor giyim markasının, bu yılki marka yüzü olan Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı yeni reklam filmi seyirci karşısına çıktı.

ozan
24 Ekim 2023 - 14:03
Magazin

Estetik ve sürdürülebilir tasarımlarda imzası bulunan yüz yıllık spor giyim markası hummel, Mindful Training koleksiyonunu marka yüzü olan Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı reklam filmiyle tanıttı.

Spordan dansa, yogadan koşuya türlü aktiviteler ile zihni ve bedeni doğayla beslemeyi sevenlere yönelik tasarımlara yer veren Mindful Training koleksiyonunun tanıtımında Türkoğlu'nun fit vücudu ve ahenkli hareketleri ile çiçekli bir ortama yer verildi.

23-10/24/sila-turkoglu-4.png

Reklam filminde iki farklı renkteki tasarımlarla gördüğümüz Türkoğlu, çevik hareketleriyle seyircinin beğenisini kazanıyor.

23-10/24/sila-turkoglu-1.png

Doğal enerjiyi ortaya çıkarmak için dikişsiz tasarlanan özel bir koleksiyonun tanıtıldığı filmde, Sıla Türkoğlu'nun doğal makyajı ve samimi gülüşü de dikkat çekiyor.

23-10/24/sila-turkoglu-3.png

Sürdürülebilir dokuları ve İskandinav estetik anlayışını ince işçilik ile birleştiren tasarımlara yer veren koleksiyonun tanıtımında güzel oyuncu, doğal ve samimi hareketlerle izleyiciyle buluşuyor.

Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı reklam filmi için tıklayınız:

https://www.youtube.com/watch?v=09ORFrDGwHc 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin