İstanbul Komedi Festivali başlıyor

İstanbul Komedi Festivali, yerli ve yabancı programıyla 5 Kasım – 3 Aralık 2023 tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak. Bu yıl İngiliz komedyenlerin de yer alacağı festivalde çok sayıda ünlü komedyen sahnede olacak. İşte 6. İstanbul Komedi Festivali'nin detayları...

ozan
24 Ekim 2023 - 13:30
Viral

İstanbul Komedi Festivali, bu yıl 6'ıncı kez düzenleniyor. Festivalde söyleşi, stand-up, doğaçlama gösteri, kapalı gişe tiyatro oyunu ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra bu yıl İngiliz komedyenler de seyirciyle buluşacak.

Funny Woman Awards (2019)'ı kazanmasıyla tanınan Laura Symth, komedyen Rick Gervais’in turnesinin açılışını yapan Sean McLoughlin, ödüllü genç komedyen Matt Richardson ve Manchester'lı komedyen Brennan Reece, 6. İstanbul Komedi Festivali etkinliklerinde yer alacak.

Demet Akbağ, Şener Şen, Uğur Yücel, Ali Poyrazoğlu - Güneş Berberoğlu, Behzat - Süheyl Uygur, Kaan Sekban, Doğu Demirkol, Zafer Algöz - Can Yılmaz, Berfu - Eser Yenenler, Esra Dermancıoğlu, Deniz Göktaş, Ali Kerim Diler, Can Bonomo - Can Temiz - Bengi Apak, Oya Başar ve Ebru Kural, Hakan Yılmaz - Ebru Cündübeyoğlu, Yasemin Şefik, Geveze, Semaver Kumpanya 'Cimri', Volkan Severcan - Asuman Dabak, Yunus Günçe gibi isimlerinin yanı sıra interaktif etkinlikler, sezon boyunca kapalı gişe sahnelenen "Aydınlıkevler", "Güldür Güldür Show", "Zengin Mutfağı", "Çok Güzel Hareketler 2" gibi birçok isim ve etkinlik festivalde olacak.

BRANDWEEK İSTANBUL'DA!

Brandweek İstanbul'da, İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında Funny Woman Awards (2019) ödüllü İngiliz komedyen Laura Symth’i, "Düğün Şarkıcısı" adlı oyunuyla Nergis  Öztürk’ü ve bir kadın gözüyle hayatın komedisini seyirciye sunan Lesli Karavil seyirci karşısına çıkacak.

Festival çocuklar için de "Türkçe Benim Evim – Kelimeler Adası", "Bully Bully", "Ceko ile Pepo – İki Bavul Dolusu", "Nasreddin Hoca" gibi tiyatro oyunları ve atölyelere yer verecek.

6. İstanbul Komedi Festivali ile ilgili detaylı bilgiye www.istanbulkomedifestivali.com adresinden ulaşılabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin