Demet Akbağ ve Haluk Bilginer'den Soma'ya saygı!

'Kış Uykusu' ekibinden Soma'ya saygı...

resim yok
16 Mayıs 2014 - 17:22
Magazin

Soma'yı unutmadılar...

 

'Kış Uykusu' ekibinden Soma'ya saygı...

'Kış Uykusu' filmiyle Altın Palmiye için yarışan Nuri Bilge Ceylan ve filmin oyuncuları Cannes'da film gösterimi öncesi saygı duruşunda bulundu.


Nuri Bilge Ceylan'ın, 67. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan yeni filmi 'Kış Uykusu'nun galası bugün Festival Sarayı'nda gerçekleşti!

 

SAYGI DURUŞU

Kültür Bakanlığı'nın Nuri Bilge Ceylan onuruna bugün film gösterimi öncesi Cannes'da düzenleyeceği resepsiyon ise Soma faciası nedeniyle iptal edilirken filmin gösterimi öncesi Nuri Bilge Ceylan, Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Melisa Sözen ellerinde Soma yazılı kartlarla saygı duruşunda bulundu.

Yapımcılığını Zeyno Film'in üstlendiği, başrollerini

- Haluk Bilginer,

 

- Melisa Sözen,

 

- Demet Akbağ'ın paylaştığı 'Kış Uykusu'nun galasına; yönetmen, oyuncular, senarist ve yapımcıların yanı sıra;[reklam]

ÖNEMLİ DAVETLİLER

Cem Yılmaz, Zerrin ve Hira Tekindor, Ayşegül-Ömer Dinçkök gibi Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda önemli davetli katıldı.

 

'SOMA' YAZILARIYLA...

Film ekibi, gala öncesi gerçekleşen fotoğraf çekiminde; Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybeden yüzlerce maden işçisi için “#Soma” yazılarıyla poz verdiler.

 

 

DİZİ SETLERİNDE SOMA MESAJI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin