Ünlü isimler Soma'ya koştu!

Soma'ya koştular...

resim yok
17 Mayıs 2014 - 11:06
Magazin

Soma'ya koştular...

Birçok ünlü twitter'da Soma için mesajlar paylaşırken; Murat Boz ve Deniz Akkaya ise hemen bölgeye koştu.


Madenden kurtulduktan sonra ambulansta "Çizmelerimi çıkarayım, sedye kirlenmesin" sözüyle tüm Türkiye'yi ağlatan Murat Yalçın'ın önceki gün ünlü bir misafiri vardı. Psikolog arkadaşlarıyla Soma'ya giden Deniz Akkaya, Yalçın ve ailesiyle poz verip "Pamuk kalpli Murat Yalçın'ın evindeydik" notunu yazdı.

 

SESSİZ SEDASIZ MEZARLIĞA GİTTİ

Murat Boz'un sessiz sedasız Soma'ya gittiği sosyal medyadaki fotoğraflarla ortaya çıktı. Dün Eynez Bölgesi'ndeki maden ocağına giden ve yetkililerinden son durum hakkında bilgi alan Boz; Soma Mezarlığı'na da giderek maden şehitleri için son görevini yaptı.

 

'ÖLÜM SESSİZLİĞİ VAR'

Sinan Özen de soluğu Soma'da aldı. Kurtarma ekipleri ve acılı ailelerle bir araya gelen Özen; "Bedenler gibi yüreklerin de yandığı Soma'da ölüm sessizliği var" dedi.

 

AiLECE DESTEK

Antalya konserini iptal etmekle yetinmeyen Mustafa Sandal, Soma'ya aile boyu destek verdi.[reklam]

Musti, eşi Emina ve iki oğluyla birlikte "Dualarımız Soma şehitlerine, unutmayacağız" cümlesini oluşturan tişörtler giyerek pozu verdi.

 

DÜĞÜNÜ İPTAL ETTİLER

Buse Terim'den sonra Okan Karacan da yarınki düğününü iptal etti. Karacan; "Soma'da yaşanan acıyı paylaşıyor ve kaybedilen canlara Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

 

MERYEM DE DUACI

Meryem Uzerli de Soma'daki acıya sessiz kalmadı. Kızıyla birlikte Almanya'da yaşayan Uzerli, Berlin'den ülkemize şu mesajı yolladı: "Soma'daki felaketten dolayı çok çok üzgünüm. Allah bir daha göstermesin. Çok kuvvetle dualarımı tüm Türkiye'ye gönderiyorum."

 

 

YILMAZ ERDOĞAN'IN 'SOMA' İÇİN YAZDIĞI ŞİİRİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin