Demet Evgar'dan ilginç paparazzi önlemi!

Paparazzilere karşı termal gözlük!

resim yok
10 Ocak 2014 - 09:45
Magazin

Paparazzilere karşı termal gözlük!

''Sizi daha rahat görüyorum!''

Sempatik oyuncu Demet Evgar'dan paparazzi önlemi!


Görüntülendiğini anlayan güzel oyuncu bakın ne yaptı?

İşte detaylar:

 

RAKI-BALIK KEYFİ!

Demet Evgar; önceki gece aralarında Güven Kıraç'ın da bulunduğu arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'deki Savoy adlı balıkçıda rakı-balık keyfi yaptı.

 

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ FARK EDİNCE...

Görüntülendiğini fark eden Evgar, güneş gözlüğünü taktı.

 

GECE GÖRÜŞ GÖZLÜĞÜ

Hava karardığı halde, Evgar'ın güneş gözlüğü takması merak konusu oldu.

 

''SİZİ DAHA RAHAT GÖRÜYORUM!''

Ünlü oyuncu, gazetecilere takılmayı da ihmal etmedi:

''Termal gözlüklerimle sizi daha rahat görüyorum.''

 

EVGAR'IN KARİYERİ

Evgar, Manisa'da doğdu. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı.[reklam]

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta Takanlar ve Takılanlar ve Ayşegül Hindistan'da adlı oyunlarda rol aldı.

Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım ve Emret Komutanım adlı televizyon dizilerinin yanı sıra Banyo, Beyza'nın Kadınları isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007'de, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen Rock Müzikalleri'nde rol aldı. 2009'da Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde Havar karakterini canlandırdı.

2010 yılında ise Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşmıştır. Hemen ardından Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte oynamıştır.

İlk olarak Türkmax'te yayınlanmakta olan, ardından Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı televizyon dizisinde Zeynep Yıldırım karakterini canlandırdı.

 

 

DEMET EVGAR'IN SÜRPRİZ AŞKININ BELGESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin