Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Gökhan Alkan Fransız yapımcıların radarına girdi!

Şubat ayında Türkiye'ye gelecek olan Fransız yapımcıların, Türkiyeli bazı ünlülerle görüşeceği öğrenildi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
16 Ocak 2019 - 14:08
Magazin

Fransız yapımcılar Sarah Beauvery ve Lydie Vessella, Türkiyeli oyuncuları yakın markaja aldı. Yurtdışında da beğeniyle takip edilen bazı Türkiyeli oyuncular, yeni kurulacak olan dijital platformda yayınlanacak diziler için Fransız yapımcıların talepleri üzerine görüşme yapacaklar. 

Şimdilerde Erkenci Kuş dizisinde rol alan Demet Özdemir, Muhteşem İkili dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol ve en son Kalp Atışı dizisi ile ekranlarda olan ve oldukça beğenilen Gökhan Alkan, şubat ayında Türkiye'ye gelecek olan yapımcıların görüşeceği isimler arasında yer alıyor. 

19-01/16/ljscnwsem-1547637222.png

Hint sinemasını Fransız seyircisiyle buluşturan Bollycine Organizasyon’un kurucuları Sarah Beauvery ve Lydie Vessella, şimdilik şubat ayı olarak belirlenen Türkiye ziyaretlerinde, yeni kuracakları dijital platformda yayınlanacak dizileri için gözlerini Türkiyeli oyunculara dikti. Beauvery ve Vessella, rol aldığı Kalp Atışı dizisi Ortadoğu, Güney Amerika ve Balkan ülkelerinde yayınlanan Gökhan Alkan’ın yanı sıra, Can Yaman, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek gibi oyuncularla da görüşecekler.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre de Şubat ayında yapılacak görüşmeler sonunda, yeni dizide rol alacak oyuncular belirlenecek.

Türkiyeli oyuncuların yavaş yavaş dünyaya açılıyor olması da Türkiye için büyük bir başarı olarak görülüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin