Demet Özdemir o projeyi anlatacak!

FOX ve Türk Eğitim Vakfı'nın işbirliğinde afetzede çocukların eğitimden mahrum kalmaması amacıyla hazırlanan "Eğitime Devam" kampanyasının yüzü Demet Özdemir oldu. Özdemir, 11 Kasım Cumartesi günü saat 12.15’te FOX TV'de yayınlanan “Kamera Arkası” programında kampanyanın detaylarını anlatacak.

ozan
09 Kasım 2023 - 10:21
Magazin

FOX TV ekranlarında Beyza Şekerci'nin sunuculuğunda yayınlanan “Kamera Arkası”nın yeni bölümüne FOX ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde afetzede çocukların eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için oluşturulan “Eğitime Devam” kampanyasının yüzü Demet Özdemir konuk olacak.

23-11/09/beyza-sekerci.jpg

Bu çok özel röportajda kampanyanın detaylarını paylaşacak Özdemir, afet bölgesindeki öğrencilerin hayalleri, umutları ve eğitimlerinin yarıda kalmaması için herkesi TEV Eğitime Devam Burs Fonu’na destek olmaya davet edecek.

23-11/09/afis.jpg

Eğitime Devam” sosyal sorumluluk kampanyası, “Eğitim yarım kalırsa her şey yarıda kalır” diyerek afetten etkilenen öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmesi için destek olmayı hedefliyor. Bu bağlamda FOX, Türk Eğitim Vakfı tarafından kampanyaya özel oluşturulan burs fonuna yönlendirmeler yaparak, izleyicilerini kampanyaya destekte bulunmalarını talep ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin