Demet Özdemir ve Can Yaman'ın dizi aşkı gerçeğe dönüştü!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman arasındaki aşk gerçeğe dönüştü. İşte detaylar!

Merve Mutlu
15 Kasım 2018 - 11:26
Magazin

Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Can Yaman’ın aşk yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2. Sayfa programında iki ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Can Yaman'ın Maslak’ta birlikte yemek yediği ve sonrasında da bir mekanda eğlendikleri bilgisi paylaşıldı. Çıkışta fotoğrafları yakalanan ikiliye sorulan aşk sorularını ise Özdemir, “Yok yok öyle bir şey" diyerek yalanlarken Seçkin Özdemir ile aşkının Can Yaman nedeniyle bittiği ifadesine ise “Öyle bir şey olabilir mi” diyerek karşı çıktı. 

18-11/15/demet-ozdemir.jpg

Yakışıklı oyuncu Can Yaman da aşk iddiası ile ilgili olarak, “Aşk haberleri niye çıkıyor bilmiyorum, siz yapıyorsunuz” dedi. İki ünlü oyucunun vücut dilinin bir aşkı anlattığını belirten Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, çiftin aşk yaşadığının her hallerine yansıdığını ve hatta dönüşte taksi ile birlikte dönüş yaptıklarını da belirtti.

18-11/15/erkenci-kus-1542270869.jpg

Demet Özdemir kimdir?

18-11/15/demet-ozdemir-kimdir.jpg

1992 doğumlu güzel oyuncu, lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin