Alina Boz sevgilisi Mithat Can Özer ile evlilik iddialarına yanıt verdi: "Evlenmeyeceğiz."

Elimi Bırakma dizisinin yıldızı Alina Boz hakkında çıkan evlilik iddialarına son noktayı koydu! Mithat Can Özer ile ilişkisi hakkındaki söyentilere açıklık getirdi...

Nurşah
15 Kasım 2018 - 12:43
Magazin

TRT 1 ekranlarında Alp Navruz ile başrolde yer aldığı Elimi Bırakma dizisi ile izleyicinin büyük bir beğenisini kazanan Alina Boz, bir süredir Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile beraber... Evleneceklerine dair ortaya atılan iddialara ikiliden Alina Boz son noktayı koydu...

18-11/15/alina-boz-mithat-can-ozer-evlilik.jpg

 "Evlenmeyeceğiz."

Henüz 6 aydır beraber olan ikilinin önümüzdeki ocak ayında evleneceklerine ilişkin magazin haberleri yapılmaya başlanmıştı. Annesi Olga Boz ile Mithat Can Özer'in annesi Sezen Aksu'nun tanıştıklarına ilişkin çıkan haberler de evlilik iddialarını güçlendirmişti.

Önceki gün Elimi Bırakma dizisinin çekimleri için Tarabya'da objektiflere yakalanan 20 yaşındaki genç oyuncu, haklarında çıkan söylentilere açıklık getirdi ve şunları söyledi:

"Evlilik haberleri doğru değil. Evlenmeyeceğiz. Öyle bir şey yok..."

18-11/15/alina-boz-kimdir.jpg

Alina Boz kimdir?

1998 doğumlu oyuncu Rusya Moskova'da dünyaya gelmiştir. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'tür. 7 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina Boz, 2005 senesinde ailesi ile birlikte Türkiye'ye gelmiştir. İlkokula İstanbul'da başlamış, Türkçeyi ise burada öğrenmiştir.

9 yaşında tiyatro eğitimi almaya başlayan Alina Boz, ilk olarak Cesur Hemşire adlı dizide izleyici karşısına çıkmıştır. Türk izleyicisi tarafından bilinirliğe ise Paramparça adlı dizide canlandırdığı Hazal karakteri ile olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin