2019 Altın Küre Büyükelçisi belli oldu!

2019 Altın Küre Ödülleri'nin Golden Globe Ambassador unvanı Idris Elba'nın kızı Isan Elba'ya verildi.

Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association-HFPA) önümüzdeki Altın Küre Ödülü organizasyonunun Altın Küre Büyükelçisi'ni (Golden Globe Ambassador) duyurdu.

2019 GOLDEN GLOBE AMBASSADOR: ISAN ELBA

Altın Küre ödüllü İngiliz aktör Idris Elba ve makyöz-iş kadını Kim Elba'nın 16 yaşındaki kızı Isan Elba, Altın Küre Ödülleri 2019'un Altın Küre Büyükelçisi oldu.

18-11/15/idris-ve-isan-elba.jpg

Son döneme kadar Miss/Mr. Golden Globe olarak isimlendirilen, 2018'de Altın Küre Büyükelçisi olarak değiştirilerek daha kapsayıcı hale getirilen ve Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından verilen yıllık bir unvan olan "Altın Küre Büyükelçisi" unvanı ünlü bir ismin çocukları arasından seçilen isimlere veriliyor.

Seçilen bu isimler Altın Küre organizasyonunun kazananlarına ödüllerini verme konusunda yardımcı rol üstleniyorlar.

18-11/15/isan-elba.jpg

Geçtiğimiz sene Dwayne Johnson ve Dany Garcia çiftinin kızı Simone Garcia Johnson'a verilen bu unvanı son senelerde şu kişiler almıştı:

2017: Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin çiftinin kızları Sophia, Sistine ve Scarlet Stallone
2016: Jamie Foxx ve Connie Kline çiftinin kızı Corinne Foxx
2015: Kelsey Grammer ve Barrie Buckner çiftinin kızı Greer Grammer

Hollywood Yabancı Basın Birliği, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ABD'nin California eyaletini etkisi altına alan orman yangınları nedeniyle bu yıl düzenlenecek Altın Küre Büyükelçi Partisi'ni iptal ettiğini duyurmuştu.

76. ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ NE ZAMAN?

Adayların 06 Aralık'ta duyurulacağı 76. Altın Küre Ödülleri, 06 Ocak Pazar 2019 tarihinde Beverly Hilton Oteli'nde düzenlenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin